Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada profesörle konuşmak

Rüyada profesörle konuşmak

Rüyada profesörle konuşmak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada profesörle konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı karışık bir duruma sokma meylindesiniz.

Rüyada profesörle konuşmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada profesör doktor görmek yeni bir sayfa açacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hak yolundan ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite profesörü görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada profesör görmek heveslerin söneceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çok yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş bir yakınıyla konuşmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Rüyada türbede konuşmak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle telefonda konuşmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir kadınla konuşmak zorluklarını aşacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments