Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşet içinde yılan görmek

Rüyada poşet içinde yılan görmek

Rüyada poşet içinde yılan görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kısmetinizin açılacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada poşet içinde yılan gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamdığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Rüyada poşet içinde yılan görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada poşetin içinde yılan görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulur.

Rüyada poşet içinde kağıt para görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Rüyada poşet içinde para görmek hayata küsecek duruma geleceğine, kazancının da artacağına, hak yolunu tutacağına delalettir.

Rüyada poşetin içinde ekmek görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada poşet içinde altın görmek yüksek tahsil yapacağına, tatsızlıkların aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada poşetin içinde balık görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kazançta zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada poşet içinde et görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments