Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada politikacı görmek

Rüyada politikacı görmek

Rüyada politikacı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, gülen yüzünün solacağına alamet etmektedir.

Rüyada politikacı gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada politikacı görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, onların önüne geçeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada politikacı olmak çok üst mevkilere geleceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına işaret eder.

Rüyada politika görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü politikacı görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş politikacı görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, borcunun da hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada ünlü bir politikacı görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments