Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada politika görmek

Rüyada politika görmek

Rüyada politika görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, yeni işlere atılacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada politika gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Rüyada ölmüş politikacı görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada ünlü bir politikacı görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada politika görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına yorulur.

Rüyada politikacı olmak sevineceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü politikacı görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok yıpranacağına yorulur.

Rüyada politikacı görmek daha fazla gelir elde edeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments