Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada plastik bilezik görmek

Rüyada plastik bilezik görmek

Rüyada plastik bilezik görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada plastik bilezik gördüyseniz:

  • Bazı güzel teklifler alabilirsiniz.

Rüyada plastik bilezik görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada plastik bilezik takmak istediği gibi bir hayata kavuşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada plastik şişede su görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada plastik bıçak görmek yıkılacağına, üzüleceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada plastik boya görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, hile ile mal elde edeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret eder.

Rüyada plastik bebek görmek ortak edineceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada plastik kutu görmek fesat kimselerin çıkacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada plastik ayakkabı görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, alım gücünün artmasına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments