Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık plak görmek

Rüyada kırık plak görmek

Rüyada kırık plak görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık plak gördüyseniz:

  • Mizah anlayışınız iyi, doğal yapınız ruhani veya filozofik; öyleyse bunu karşıt cinsle olan tüm aylık ilişkinizde iyi kullanmalısınız.

Rüyada kırık plak görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada plak dinlemek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada plak görmek rahat bir hayat sağlayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada plak çalmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada plak çalar görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret eder.

Rüyada plak satmak art niyetli kimselere rastlayacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş plak görmek arzularına kavuşacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işarettir.

Rüyada eski plak görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments