Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş süt içmek

Rüyada pişmiş süt içmek

Rüyada pişmiş süt içmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalettir.

Rüyada pişmiş süt içmek gördüyseniz:

  • Kendinize daha dönük olacaksınız.

Rüyada pişmiş süt içmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, nasiplerini alacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş süt görmek bazı konularda konuşulacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine inanılır.

Rüyada pişmemiş süt görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada tencerede pişmiş süt görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada pişen süt görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, güzel bir iş fırsatına işarettir.

Rüyada aslan sütü içmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, önemli atılımlar yapacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvan sütü içmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada göğsünden akan sütü içmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments