Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş siyah et görmek

Rüyada pişmiş siyah et görmek

Rüyada pişmiş siyah et görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş siyah et gördüyseniz:

  • Resmi kurumlar, tüzel kişilikler, hukuki evraklar ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada pişmiş siyah et görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine yorulur.

Rüyada ekmek arası pişmiş et yemek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sevdiği birine hediye alacağına işarettir.

Rüyada pişmemiş et yemek işlerinin kötüye gideceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş fare eti yemek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş et almak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, sermayesinin çoğalacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada az pişmiş tavuk eti görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yağlı et görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments