Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş et almak

Rüyada pişmiş et almak

Rüyada pişmiş et almak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, ağlayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş et almak gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Rüyada pişmiş etli pilav görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, gelirinin de artmayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada pişmiş beyaz et yemek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada birine pişmiş et vermek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş ve çiğ et görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş yılan eti yemek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, tatsızlık olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada çok pişmiş et yemek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arası pişmiş et yemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş at eti yemek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments