Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara bal yemek

Rüyada kara bal yemek

Rüyada kara bal yemek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına yorulur.

Rüyada kara bal yemek gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Rüyada kara bal yemek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara bal görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada ölünün elinden bal yemek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, her nimetin lezzetine varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal yağ yemek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada bal ve ceviz yemek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada ballı gofret yemek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada çam balı yemek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bal ceviz yemek kazanılan paranın artacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments