Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş balık görmek

Rüyada pişmemiş balık görmek

Rüyada pişmemiş balık görmek rakiplerine karşı fark atacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada pişmemiş balık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada az pişmiş balık yemek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulur.

Rüyada pişmiş balık dağıtmak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş balık eti yemek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada tabakta pişmiş balık görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş balıklar görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, insanların alım gücünün azalacağına işarettir.

Rüyada pişmemiş balık görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada pişmiş balık temizlemek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş büyük balık görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments