Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç pilavı ve tavuk görmek

Rüyada pirinç pilavı ve tavuk görmek

Rüyada pirinç pilavı ve tavuk görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, iş değişikliğine gidileceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç pilavı ve tavuk gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da fikirlerinizden haberdar olmasını istediklerinizin bilgilenmesi için türlü eleştirilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada pirinç pilavı ve tavuk görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına rivayet eder.

Rüyada pilavlık pirinç görmek ferah bir eve geçileceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç pilavı karıştırmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada pirinç pilavı ısıtmak çabalarının boşa çıkacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı almak geleceğinin parlak olacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada pirinç pilavı yapmak ve yemek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada pirinç pilavı dökmek huzurlu bir hayat süreceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına işaret eder.

Rüyada pirinç pilavı yemek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments