Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının soyulduğunu görmek

Rüyada ayağının soyulduğunu görmek

Rüyada ayağının soyulduğunu görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının soyulduğunu gördüyseniz:

  • Gelenekçi tutumlarınız sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada ayağının soyulduğunu görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Rüyada yüzünün derisinin soyulduğunu görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin soyulmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada evini soyulmuş görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soyulmuş incir görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kendi evinin soyulduğunu görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, işsizin iş bulacağına, garanti olacak bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada işyerinin soyulmasını görmek zararın telafi edileceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine işarettir.

Rüyada çingeneler tarafından soyulmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments