Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç ağacı görmek

Rüyada pirinç ağacı görmek

Rüyada pirinç ağacı görmek aklına giren şeytana uyacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, elin bollaşacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç ağacı gördüyseniz:

  • Bazı olayların kontrolden çıkmasına izin vermeniz durumunda bir ilişkiniz size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada pirinç ağacı görmek kederinin dağılacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada pirinçli dolma görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada pirinç pilavı dökmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç yutmak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirincin kurtlandığını görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çuvalla pirinç taşımak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı ve et yemek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil pirinç görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments