Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pilav yakmak

Rüyada pilav yakmak

Rüyada pilav yakmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada pilav yakmak gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada pilavı yakmak çıkmaza gireceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına yorulur.

Rüyada pilav yakmak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşık kaşık pilav yemek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada et pilav yemek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına inanılır.

Rüyada beyaz pilav yemek şan şöhret, itibar kazanacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işarettir.

Rüyada pilavda kıl görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine delalettir.

Rüyada pişmemiş pilav görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç pilavı karıştırmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments