Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pijama almak

Rüyada pijama almak

Rüyada pijama almak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada pijama almak gördüyseniz:

  • Kaldıraç bekliyor olsanız dahi, önünüzdeki engellerin bir an önce halledilmesi gerekiyor.

Rüyada pijamayla dışarı çıkmak sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada çizgili pijama görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada yeni pijama takımı görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek pijaması görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada ipek pijama görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı pijama takımı görmek kötü sözler duyacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pijama giymiş birini görmek her zaman çok başarılı olacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada yatak pijaması görmek dinine bağlı kalacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments