Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pide vermek

Rüyada pide vermek

Rüyada pide vermek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada pide vermek gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Rüyada içli pide görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada sıcak pide almak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada pide yaptığını görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağlı pide görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalettir.

Rüyada büyük pide görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, araba alınacağına tabir olunur.

Rüyada pastırmalı pide görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada pide almak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada tahinli pide yemek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, uzun sohbetler edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments