Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada petek bal görmek

Rüyada petek bal görmek

Rüyada petek bal görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada petek bal gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde geçmişe bağlı işler ya da görevler tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada petek bal yemek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, üzeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada arı bal peteği görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına işaret etmektedir.

Rüyada petek bal almak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, istediği başarıya kavuşacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada petek bal ve arı görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına alamet eder.

Rüyada petekten bal yemek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada petek bal görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada bal peteği görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bal peteği toplamak kazançlı adımlar atılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments