Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının altında balık görmek

Rüyada ayağının altında balık görmek

Rüyada ayağının altında balık görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, istediği gibi hareket edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada ayağının altında balık gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada ayağının altında balık görmek farklı kişilerle tanışacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayakla balık tutmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklı balık görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada ayakları olan balık görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulur.

Rüyada ayağın altında kıl görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarının altının kesildiğini görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağının altında yazı görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayatının karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının altını kirli görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments