Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde çıkartmak

Rüyada perde çıkartmak

Rüyada perde çıkartmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kazançlı işlere girileceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada perde çıkartmak gördüyseniz:

  • Neler sunabileceğinizi doğru düşünmeniz durumunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada perde çıkartmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada evden eşya çıkartmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, aç kalacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğinin diş çıkardığını görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini mezardan çıkartmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırını çıkardığını görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük çıkarıp atmak sevdiği bazı kişileri kıracağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin gazını çıkartmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments