Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden içeri girmek

Rüyada pencereden içeri girmek

Rüyada pencereden içeri girmek hayır getirecek bir yola girileceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada pencereden içeri girmek gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteniyor.

Rüyada pencereden içeri girmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden içeri atlamak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, sonradan da çok üzüleceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden içeri bakmak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı açıp içeri girmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada camdan içeriye girmek zorlukların çözüme kavuşacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada camiden içeri girmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet eder.

Rüyada demir kapıdan içeri girmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına delalettir.

Rüyada açık kapıdan içeri girmek işlerin büyüyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments