Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe fare görmek

Rüyada pembe fare görmek

Rüyada pembe fare görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada pembe fare gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada pembe fare görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına inanılır.

Rüyada pembe renkli fare görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, insanların alım gücünün azalacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe abiye giydiğini görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada pembe mektup görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe başörtü görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe perde almak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada toz pembe abiye giymek varlık içinde yaşayacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada pembe kapı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sağlığının yerinde kalacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments