Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan enginar almak

Rüyada pazardan enginar almak

Rüyada pazardan enginar almak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazardan enginar almak gördüyseniz:

  • Uzun süreli imzalar atılabilir.

Rüyada pazardan enginar almak sağlığının yerine geleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada enginar ayıklamak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ağzının tadının bozulacağına, sevinçli haberler geleceğine yorulur.

Rüyada enginar almak hayırlı bir yola çıkılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, stresini atacağına alamet etmektedir.

Rüyada enginar bahçesi görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede enginar görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada enginar soymak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına delalettir.

Rüyada enginar tarlası görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına yorulur.

Rüyada yeşil enginar görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments