Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazar çantası görmek

Rüyada pazar çantası görmek

Rüyada pazar çantası görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Rüyada pazar çantası gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Rüyada pazar çantası görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına işaret eder.

Rüyada pazardan çanta almak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada pazardan erik almak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına inanılır.

Rüyada pazardan çorap almak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, işlerin günden güne artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret eder.

Rüyada pazardan yeşil soğan almak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine delalet eder.

Rüyada pazar arabası görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pazarda meyve görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan ceviz almak başarısızlığa düşüleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments