Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patik vermek

Rüyada patik vermek

Rüyada patik vermek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, çekemeyenlerin de çoğalacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada patik vermek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada sarı patik görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bebek patiği görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına patik giymek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, karlı işler alacağına inanılır.

Rüyada yeşil patik görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patik aldığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada patik istemek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına işaret eder.

Rüyada patik ören birini görmek onlara karşı zafer kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada patik giydirmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments