Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pastırma yapmak

Rüyada pastırma yapmak

Rüyada pastırma yapmak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, parasız kalmaya, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pastırma yapmak gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Rüyada pastırma yapmak işlerin artacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada pastırmalı pide görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine rivayet eder.

Rüyada pastırmalı yumurta görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına inanılır.

Rüyada pastırmalı yumurta yemek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pastırma pişirmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Rüyada ekmek arası pastırma yemek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada sucuk pastırma görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada pastırma yediğini görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments