Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada park etmek

Rüyada park etmek

Rüyada park etmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada park etmek gördüyseniz:

  • Artan çekiciliğiniz çevrenizdekilerin gözünü kamaştırabilir, iş veya aşk sebebiyle yapılan seyahatlerden türlü yararlar sağlanarak dönülebilir.

Rüyada arabayı park etmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada park etmiş araba görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba parkı görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, başarılarının katlanacağına tabir olunur.

Rüyada park etmiş arabalar görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada parkta oturmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, işlerinin günden güne açılacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işarettir.

Rüyada park edilen arabayı bulamamak mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına rivayet eder.

Rüyada oyun parkı görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada park görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments