Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para vermek

Rüyada para vermek

Rüyada para vermek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada para vermek gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Rüyada para almak ve geri vermek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Rüyada para almaya gitmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada para ve altın çalmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işaret eder.

Rüyada az para görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına yorulur.

Rüyada bozuk para dizmek daha iyi bir eve çıkılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada dolar para almak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada toprakta bozuk para bulmak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, onların önüne geçeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pazarda para bulmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments