Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para çantasını kaybetmek

Rüyada para çantasını kaybetmek

Rüyada para çantasını kaybetmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada para çantasını kaybetmek gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları alabilmek için yeteneklerinizi cilalamanız gerekiyor.

Rüyada para çantası kaybetmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma yorulmaktadır.

Rüyada çanta ve para kaybetmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çantayla para kaybetmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada para çantasını kaybetmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulur.

Rüyada para dolu çanta kaybetmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına rivayet eder.

Rüyada çanta ve cüzdan kaybetmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada siyah çanta kaybetmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, büyük zararlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın dolu çanta kaybetmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments