Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çanta kaybetmek

Rüyada siyah çanta kaybetmek

Rüyada siyah çanta kaybetmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çanta kaybetmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada siyah çanta kaybetmek yeni iş teklifleri alacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah deri çanta kaybetmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çanta kaybetmek kucaklaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret etmektedir.

Rüyada para dolu çanta kaybetmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, iyilik bulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çanta kaybetmek ve sonra bulmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı ve çanta kaybetmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın dolu çanta kaybetmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına alamet eder.

Rüyada çanta ve cüzdan kaybetmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, yaşanan yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments