Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para altın bulmak

Rüyada para altın bulmak

Rüyada para altın bulmak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada para altın bulmak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Rüyada tarihi altın para bulmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağın altında para bulmak sıkıntısının biteceğine, çok büyük adımlar atacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada para ve altın bulmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet eder.

Rüyada altın ve para bulmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın para bulduğunu görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşın altında para bulmak çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada altın paralar bulmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağın altından para bulmak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments