Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonu sökülmek

Rüyada pantolonu sökülmek

Rüyada pantolonu sökülmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, günaha gireceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet eder.

Rüyada pantolonu sökülmek gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Rüyada pantolonu sökülmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına inanılır.

Rüyada pantolonunun söküldüğünü görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet eder.

Rüyada ağacın söküldüğünü görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elbisesinin söküldüğünü görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, canının kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının söküldüğünü görmek doğru yolu bulacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi sökülmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eteği sökülmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının söküldüğünü görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments