Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon sökülmesi görmek

Rüyada pantolon sökülmesi görmek

Rüyada pantolon sökülmesi görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, hedeflerini tutturacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına yorulur.

Rüyada pantolon sökülmesi gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Rüyada bebek pantolonu görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, can bulacağına rivayet eder.

Rüyada okul pantolonu görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada pantolonunu ters giymek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına tabir olunur.

Rüyada pantolon istemek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, makam ve rızık sağlayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada pantolon yemek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada başka birinin pantolonunu giymek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada keten pantolon görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments