Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada panterden kaçmak

Rüyada panterden kaçmak

Rüyada panterden kaçmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, hayallerinin yıkılacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret eder.

Rüyada panterden kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Rüyada panterden kaçmak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada panter görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada panter öldürmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah panter görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada panter sevmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz panter görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok güzel günler göreceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine delalet eder.

Rüyada kara panter görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet eder.

Rüyada pembe panter görmek kazancın artacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments