Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara panter görmek

Rüyada kara panter görmek

Rüyada kara panter görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara panter gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Rüyada kara panter görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada panter öldürmek sıkıntıların sona ereceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru panter görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, o işi canlandıracağına işaret eder.

Rüyada pembe panter görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz panter görmek malının da hiç olacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah panter görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada panter görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada panter sevmek arkadaştan görülecek faydaya, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments