Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk yakmak

Rüyada pamuk yakmak

Rüyada pamuk yakmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yatırımlarının kar getireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, gözyaşı döküleceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada pamuk yakmak gördüyseniz:

  • Yeni beceriler edinme veya yaşam standardınızı yükseltmenize yardım edecek başvurular yapma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada pamuk yakmak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalettir.

Rüyada kulağa pamuk tıkamak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, kafasının rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada pamuk şeker yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada pamuk görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, rahat edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kirli pamuk görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada pamuk sulamak bir sebeple sorun yaşayacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada pamuk yıkamak mutluluk gözyaşı dökeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan pamuk çıkarmak bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments