Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paket lastiği görmek

Rüyada paket lastiği görmek

Rüyada paket lastiği görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalettir.

Rüyada paket lastiği gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada paket lastiği görmek huzur ve saadet bulacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Rüyada kamyon lastiği görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada otomobil lastiği görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lastik ayakkabı giymek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına inanılır.

Rüyada tır lastiği görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kötü yollara gireceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada lastik giymek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada patlak araba lastik görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına delalet eder.

Rüyada lastik tamir etmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments