Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özürlü kardeş görmek

Rüyada özürlü kardeş görmek

Rüyada özürlü kardeş görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ona kol kanat gereceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özürlü kardeş gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza göre mesafesi fark edebilecek seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada özürlü kardeş görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada özürlü hasta görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada özürlü birine yardım etmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını özürlü görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, endişelerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada özürlü biriyle evlenmek bazı sırların açığa çıkacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının özürlü olduğunu görmek sorunların çabucak atlatılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sağlık sorunun kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada özürlü bebek emzirmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada özürlü bir çocuğa yardım etmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments