Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özürlü doğurmak

Rüyada özürlü doğurmak

Rüyada özürlü doğurmak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, hayallerin yarıda kalacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada özürlü doğurmak gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Rüyada özürlü bebek doğurmak çabalarının boşa çıkacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada özürlü erkek bebek doğurmak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, o işten ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada özürlü doğurmak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada özürlü bebek doğurduğunu görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada özürlü erkek çocuğu doğurmak günah işleyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine inanılır.

Rüyada özürlü bebek emzirmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Rüyada özürlü el görmek bolluk içinde yaşamaya, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özürlü birini öpmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments