Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel güç görmek

Rüyada özel güç görmek

Rüyada özel güç görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, iş öğreneceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, karlı işler yapacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine yorulur.

Rüyada özel güç gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Rüyada özel güçlere sahip olmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada özel güç görmek insanlara küsüleceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işarettir.

Rüyada özel güçlerinin olduğunu görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada özel güçler görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel güçlere sahip olduğunu görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, yüksek bir makama geleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulur.

Rüyada özel güçlerin olduğunu görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada olağanüstü güce sahip olmak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine işaret eder.

Rüyada güclü olmak büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments