Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güclü olmak

Rüyada güclü olmak

Rüyada güclü olmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada güclü olmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada özel güçlere sahip olmak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalettir.

Rüyada özel güç görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada güçsüz olmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, engellerin ortadan kalkacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada doğaüstü güçler görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada kendini güçsüz görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel güçler görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini güçsüz görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, bereketli bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada üstün güçlere sahip olmak hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments