Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak silah görmek

Rüyada oyuncak silah görmek

Rüyada oyuncak silah görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oyuncak silah gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Rüyada oyuncak silahla vurulmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada oyuncak silah görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oyuncak erkek bebek görmek işlerin de yolunda gideceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalet eder.

Rüyada oyuncak at arabası görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada oyuncak tır görmek büyük bir gelir toplayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza işarettir.

Rüyada oyuncak bebek elbisesi görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumandalı oyuncak araba görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada oyuncak beşik görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments