Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak oynamak

Rüyada oyuncak oynamak

Rüyada oyuncak oynamak kişinin afiyette kalacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada oyuncak oynamak gördüyseniz:

  • Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada oyuncak arabayla oynamak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada oyuncak araba oynamak kendisini işine veremeyeceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oyuncak oynamak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak bebekle oynamak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada oyuncak bebek oynamak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada gelinlikli oyuncak bebek görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak seçmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, eğitimlerinin iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil oyuncak araba görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hastalıklarının azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments