Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyun hamuru görmek

Rüyada oyun hamuru görmek

Rüyada oyun hamuru görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada oyun hamuru gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Rüyada oyun hamuru görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada köpekle oyun oynamak gülen yüzünün hiç solmayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oyuncuları görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda oyun oynamak şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada şanş oyunu oynamak parasının ve malının çoğalacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada oyunu kaybetmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeka oyunu görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına tabir olunur.

Rüyada film oyuncuları görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments