Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otomobil kazanmak

Rüyada otomobil kazanmak

Rüyada otomobil kazanmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, doğru yolu bulacağına, yenisinin başlayacağına, maddi açıdan ferahlamaya, verimin kaçacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet eder.

Rüyada otomobil kazanmak gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Rüyada otomobil kazanmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, malından ve parasından olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada bozuk otomobil görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otomobil almak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah otomobil kullanmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada otomobil çaldırmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada otomobil plakası görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada yeni otomobile binmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yanan otomobil görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, borç ödemeye, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments