Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otomobil almak

Rüyada otomobil almak

Rüyada otomobil almak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, duygularının ön plana çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada otomobil almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada otomobil kullanmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada duran otomobil görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalet eder.

Rüyada otomobil çalmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz otomobile binmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada otomobil almak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada siyah otomobil kullanmak büyük maddi kazanç elde edileceğine, geleceğin güzel olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk otomobil görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada otomobille geri gitmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments