Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otomatik silah görmek

Rüyada otomatik silah görmek

Rüyada otomatik silah görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, bazı konularda konuşulacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada otomatik silah gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Rüyada otomatik silahla ateş etmek hasretliğin biteceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Rüyada otomatik silahla vurulmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Rüyada otomatik silah görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada otomatik vites araba kullanmak ardından bu kişiye açılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, borçların biteceğine alamet eder.

Rüyada otomatik vites araba görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada otomatik vites araba sürmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada otomatik oynamak gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına rivayet eder.

Rüyada otomatik kapı görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments