Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsün düştüğünü görmek

Rüyada otobüsün düştüğünü görmek

Rüyada otobüsün düştüğünü görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, büyük ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada otobüsün düştüğünü gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz bazı kişilerin anlattıklarını uçuk veya anlamsız bulmanıza neden olabilir.

Rüyada otobüsün düştüğünü görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsün suya düştüğünü görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüsten düştüğünü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayır duaları alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsün denize düştüğünü görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret eder.

Rüyada otobüste tartışmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına yorulur.

Rüyada okul otobüsü görmek farklı şeyler deneyeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seyahat otobüsü görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiğini söyleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments