Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsde gitmek

Rüyada otobüsde gitmek

Rüyada otobüsde gitmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, konfor içinde yaşayacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalettir.

Rüyada otobüsde gitmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız.

Rüyada otobüsle hacca gitmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüste gitmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada otobüsün üstünde gitmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada otobüste ayakta gitmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada otobüsde gitmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada otobüsle cenazeye gitmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada otobüse binip gitmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kendisini çok yıpratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada giden otobüs görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments