Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otelde olmak

Rüyada otelde olmak

Rüyada otelde olmak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otelde olmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada otele görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işaret eder.

Rüyada otelde asansöre binmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz otel görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski otel görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, işlerinin çok iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otelde banyo yapmak işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada otel işlettiğini görmek gelişim içine gireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada otel sahibi görmek parasını ve malını kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahşap otel görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments